Ziua 4 – Sabat, 28 Martie

picture translatedMOTIVE DE RUGĂCIUNE:

  1. Rugați-vă pentru revărsarea Duhului Sfânt asupra liderilor bisericii și pentru ca aceste viitoare reuniuni ale Conferinței Generale să fie un punct de cotitură în istoria bisericii noastre.
  2. Rugați-vă pentru un simțământ sporit de urgență și ca membrii și conducătorii bisericii să înțeleagă că noi trăim la sfârșitul timpului și că Isus vine curând.
  3. Rugați-vă ca pacea și bucuria să vină asupra fiecărei persoane care intră în fiecare zi în clădirea Almodome.
  4. Rugați-vă pentru  binecuvântările lui Dumnezeu asupra seminariilor de rugăciune și întâlnirii femeilor în cadrul sesiunii conferinței Generale.
  5. Rugați-vă ca echipamentul tehnic și audio/vizual să lucreze bine și ca oamenii să poată auzi bine indiferent unde stau în clădire.
  6. Rugați-vă ca Dumnezeu să aducă în față pentru viitor conducători evlavioși, umili și dispuși să învețe; lideri care vor asigura o conducere având în centru pe Hristos pentru ca biserica Sa să-și îndeplinească față de această lume însărcinarea dată de Cer.
  7. Rugați-vă pentru revărsarea Ploii Târzii asupra conducătorilor Diviziunii Inter-Europene (DIE) și asupra Diviziunii Sud-Africane și Oceanului Indian (DSA ):  Bruno Vertallier, Gabriel Maurer, Norbert Zens (DIE), Paul Ratsara, Solomon Maphosa, Goodwell Nthani (DSA) și asupra echipelor lor.
  8. Rugați-vă pentru inițiativele Misiune în Orașe care au loc în aceste diviziuni.
  9. Rugați-vă pentru o participare și un angajament sporit în misiunea de evanghelizare din partea tuturor instituțiilor bisericii, deoarece acestea sprijină misiunea permanentă a bisericii.
  10. Rugați-vă pentru un accent mai mare asupra acțiunii grupelor mici, astfel încât toți membri să participe personal la a da mărturie și a proclam marele adevăr pentru aceste ultime zile ale istoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *