Dincolo de galaxie

Dacă există un munte undeva pe care să urcăm, îl escaladăm. Dacă există o prăpastie despre care unii spun că nu poate fi traversată, vom găsi o modalitate de a face acest lucru. Când avem nevoie de o nouă frontieră, valorificăm toată ingeniozitatea pe care o avem pentru a lansa sonde adânci de planete, luni și sori.

Dar există o țintă pe care nu vom reuși niciodată să o cucerim – cum să împăcăm un păcătos cu Tatăl. Nimic din repertoriul nostru nu răspunde acestei provocări persistente. Efortul nu va face ca acest lucru să se întâmple; înțelepciunea nu va atinge ținta. Sârguința și ritualul nu vor apropia cerurile.

Doar din inima lui Dumnezeu pot veni răspunsuri care să vindece lumea, să ispășească pentru dezastrul și rușinea noastră și să ne ofere un viitor cu mult dincolo de galaxie. Numai Acela care a venit de la Dumnezeu să umble cu noi, să simtă durerea noastră și să vindece frângerea noastră poate rezolva cel mai greu lucru care a fost vreodată.

Şi Cuvântul S-a făcut trup şi a locuit printre noi, plin de har şi de adevăr. Şi noi am privit slava Lui, o slavă întocmai ca slava singurului născut din Tatăl.” (Ioan 1:14). Harul a coborât și a coborât ca să rămână. Și numai harul ne va conduce acasă. Bucură-te de realitatea măreață a iubirii. Și rămâi în har. -Bill Knott

Bill Knott – este redactor al revistei  Adventist Review. Articolul a fost publicat în numărul din 6 noiembrie 2020

Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *