Ziua 91 – Promisiunea de a primi viață

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

 Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viața şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viața, ca să trăiești, tu şi sămânța ta,  iubind pe Domnul, Dumnezeul tău, ascultând de glasul Lui şi lipindu-te de El, căci de aceasta atârnă viața ta şi lungimea zilelor tale şi numai aşa vei putea locui în țara pe care a jurat Domnul că o va da părinților tăi, lui Avraam, Isaac şi Iacov. –  Deuteronom 30:19-20

”Dătătorul vieții va chema la viață, la prima înviere, pe cei răscumpărați de El,  iar până la ceasul acela triumfător, când ultima trâmbiță va suna și oștirea numeroasă va ieși la o biruință veșnică, fiecare sfânt ce doarme va fi păstrat în siguranță și va fi păzit. ca un giuvaer prețios, cunoscut de Dumnezeu pe nume. Prin puterea Mântuitorului ce locuia în ei în timpul când au fost în viață și pentru că erau părtași naturii divine, ei sunt aduși din moarte la viață.” – Maranatha, p. 300

De meditat

 • Ce adevăr minunat! Dumnezeu, Sursa oricărei vieți, este dispus să dea tuturor celor care cred puterea de a trăi o viață de iubire, credincioșie și neprihănire pe această parte a cerului.
 • Dar nu numai atât, El le dăruiește cu bucurie și viața veșnică copiilor Săi, pentru ca aceștia să trăiască cu El pentru totdeauna în sănătate perfectă, fericire, bucurie și armonie! Slavă Lui!
 • Ați prins realitatea dătătoare de viață, transformatoare și care îmbogățește viața, care vă stă la dispoziție în Isus? Așteptați cu nerăbdare ziua învierii, când toți cei care cred vor primi un trup nemuritor pentru a se bucura de viața veșnică cu Dumnezeul nostru cel  prețios și iubitor?

Motive de laudă

 • Carme A.: Sunt o mamă singură, cu trei băieți, studentă la zi, am și serviciu și sunt foarte implicată în slujirea din biserica noastră. În ciuda faptului că sunt extrem de ocupată și consum multă energie, Dumnezeu mă ajută să fac față. Am făcut programul celor 100 de zile de rugăciune online cu copiii, tinerii și adulții în fiecare zi. Tinerii sunt foarte antrenați, se roagă și pun întrebări. În ciuda nevoilor financiare pentru școlarizare, Îl pot lăuda pe Dumnezeu că m-a învățat și m-a binecuvântat atât de mult în această perioadă de pandemie. Îmi place să fiu implicată în activitățile bisericii!
 • Lăudăm Domnul că unii lucrători misionari din Orientul Mijlociu experimentează o putere spirituală reînnoită. Unii dintre ei se depărtaseră de adunare din cauza descurajărilor și a lipsei de redeșteptare. Dar, din cauza rugăciunii unite online, în timpul celor 100 de zile de rugăciune, au dorit să fie din nou parte a unei comunități a bisericii.
Motive de rugăciune  – Joi, 25 iunie 2020
 • Rugați-vă pentru a experimenta viața din belșug pe care  v-a promis-o Domnul Isus.
 • Rugați-vă pentru toți imigranții adventiști și pentru persoanele care trăiesc cu vize care, din cauza statutului lor juridic, nu au acces la ajutor guvernamental în timpul acestei pandemii. Rugați-vă să le fie asigurate cele necesare vieții.
 • Rugați-vă pentru toți adventiștii și ne-adventiștii care sunt infectați de COVID-19.
 • Rugați-vă pentru Școala Rostok din Rusia, care deservește copii cu nevoi speciale, oferind un curriculum iubitor, având pe Hristos în centru și care aduce bucurie copiilor și părinților deopotrivă. Rugați-vă pentru binecuvântarea lui Dumnezeu asupra acestei slujiri importante, asupra personalului, a elevilor și părinților.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

Te invităm să ne rugăm împreună: trimite cererea ta de rugăciune prin intermediul formularului de aici, iar noi ne vom ruga pentru tine. De asemenea, roagă-te şi tu alături de noi pentru cererile deja adăugate.

Traducere: Adina Păltineanu

Un comentariu

 1. ionbuciuman

  Viața este darul lui Dumnezeu care poate fi folosit spre slava lui Dumnezeu sau spre un consum egoist și egolatru. Aceasta este o chestiune de alegere personală. Consecințele acestei alegeri are conotații pe termen lung și veșnic. Indiferent de alegerea personală Dumnezeu își extinde harul prin care viața noastră este păstrată. Cănd firul vieții noastre se termină, consecințele alegerilor noastre își fac efectul. Plata păcatului este moartea, darul fără plată este viața veșnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *