Zece zile ar putea să-ți schimbe viața

Imaginează-ți o redeșteptare în biserica ta.

Sau un participant la biserică ce biruiește alcoolismul.

Sau o operație chirurgicală miraculoasă.

Sau să-i vezi pe cei dragi întorcându-se la Dumnezeu.

Acestea sunt doar câteva din multele experiențe petrecute în timpul celor Zece Zile de Rugăciune, o inițiativă anuală a bisericii adventiste de ziua a șaptea, care  anul acesta va începe pe 11 ianuarie.

Membrii bisericii din toată lumea vor saluta Anul Nou rugându-se pentru o revărsare a Duhului Sfânt în timpul orelor de rugăciune modelate după relatarea biblică a Cincizecimii.

”Cred că Dumnezeu ne cheamă să ne rugăm cu îndrăzneală. Ar trebui și să-L lăudăm în credință pentru ceea ce El va face” spune Raluca Ril care împreună cu soțul ei, Roman, au scris materialele pentru cele Zece Zile de Rugăciune. ”Rugăciunea este cea care ne schimbă viețile! De aceea împreună cu soțul meu aș vrea să vă încurajez să fiți parte a acestor Zece Zile de Rugăciune, în timp ce participăm la o călătorie interesantă prin sanctuar.”

Materialele pentru cele Zece Zile de Rugăciune le puteți găsi pe site-ul: https://zecezilederugaciune.wordpress.com/

În decursul celor șase ani, membrii ai bisericii din toată lumea au experimentat multe binecuvântări ca rezultat al celor Zece Zile de Rugăciune

”Cele Zece Zile de Rugăciune au redeșteptat biserica adventistă Southen și serviciile divine de vineri seara care nu mai existau.” a scris pe email în 2015 Tafadzwa Katsota din Zimbabwe. ”Această sesiune de 10 zile ne învățat că izvorul puterii este rugăciunea și aceasta aduce unitate între membrii bisericii.”

Daniel Miruka Mosobeti care frecventează o biserică de 95 de membri din Kenya, spune că rugăciunile bisericii au determinat un participant relativ nou al bisericii, un om de vârstă medie să înceteze consumul de alcool. El spune că atunci membrii bisericii  au început să înalțe rugăciuni pentru un alt alcoolic care apăruse la biserică în timpul celor Zece Zile de Rugăciune.

În Tanzania, spune un alt membru, rugăciunea a ajutat pe fratele său în vârstă de 10 ani să se recupereze în doar câteva zile în urma unei operații de urgență la inimă. ”Doctorii estimau că recuperarea va dura două săptămâni.”

Alții au văzut pe cei dragi și pe prieteni întorcându-se la biserică ca răspuns la rugăciunile lor.

Toți pot participa! Membrii bisericii pot folosi materialele celor Zece Zile de Rugăciune în grupuri mari sau mici. Chiar dacă biserica ta nu este implicată, nu dispera.Tot poți avea parte de binecuvântare, fie că ești singur sau doar 2-3 prieteni, sau o familie. Cel mai important lucru este să nu ratezi ceea ce Dumnezeu ar vrea să faci în viața ta în anul care abia a început.

Dacă ești flămând spiritual vrem să te încurajăm să începi anul cum trebuie. Fii parte a celor Zece zile de Rugăciune. Vă promitem că viața  nu va mai fi niciodată aceeași. Biblia ne spune: Eu sunt Domnul Dumnezeul tău care te-am scos din ţara Egiptului; deschide-ţi gura larg, şi ţi-o voi umple!” Psalmii 81:10 El așteaptă să umple inimile, viețile și bisericile noastre cu multe binecuvântări de la tronul Său din ceruri.

Editorii inițiativei Uniți în rugăciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *