Lăudăm pe Dumnezeu pentru că ne-a răspuns la rugăciune

Anul trecut, soțul meu Raafat Kamal, a început să aibă dureri în zona gâtului fără vreun motiv anume.

Durerile au atins un nivel de nesuportat. În plus a început să aibă dureri permanente în braț, amorțeală și furnicături în vârfurile degetelor. Medicul nostru i-a dat trimitere la un specialist care a constatat că mai multe discuri herniate presau asupra nervilor din zona gâtului.

Reveniți acasă, soțul meu a hotărât să ia calmantele prescrise și să vadă dacă problema se va rezolva de la sine în mod gradat, încât să nu mai fie nevoie de operație. Ne-am rugat fierbinte pentru gâtul său în săptămânile următoare.

Din fericire, în mod gradat, durerea a venit mai tolerabilă. În majoritatea zilelor  soțul meu se descurca fără calmante dacă era atent să nu facă mișcări bruște și nici să nu care ceva prea greu.

Cu toate acestea, câteva luni mai târziu, Raafat a mai suferit un traumatism. Se pare că a făcut o întindere de ligament la partea superioară a brațului. Astfel soțul meu nu mai putea să-și ridice brațele deasupra capului. În felul acesta i s-a limitat mai mult capacitatea de a se deplasa liber.

Apoi, ca și cum nu era destul, anul trecut în septembrie, soțul meu a călătorit pentru a participa la lucrările unei uniuni din diviziunea sa. În timpul acestei călătorii, într-o seară, în camera sa de la hotel, s-a împiedecat și a căzut pe brațul rănit. Când a lovit podeaua, a simțit cum i-a trosnit gâtul și a început să-l doară îngrozitor. Raafat a răsuflat ușurat și a fost extrem de mulțumitor lui Dumnezeu că s-a putut ridica de jos, căci credea că are o fractură în zona gâtului. Prin harul lui Dumnezeu și amorțit de analgezice puternice, a reușit să participe la restul întrunirilor.

Reîntors în Anglia, cu o intensă durere în zona gâtului și perspectiva Consiliului Anual  al Conferinței Generale în doar câteva săptămâni, ne rugam împreună cu stăruință pentru ca Dumnezeu să intervină și să-l ajute să poată să facă față călătoriei în Statele Unite.

Domnul a auzit rugăciunile noastre și a intervenit. În mod uimitor, Raafat nu a avut nici o durere în timpul zborului transatlantic și când s-a trezit în prima dimineață după sosire a realizat că gâtul nu-l mai durea deloc. Și nu doar atât. Pentru prima dată după un an și jumătate a putut să ridice amândouă mâinile deasupra capului fără nici o durere!

Credem că Dumnezeu a făcut o minune! Vă împărtășesc această experiență pentru a mulțumi, a lăuda și a slăvi pe Dumnezeu și pentru a încuraja pe alții [să creadă] că slujim unui Dumnezeu care  încă aude și răspunde rugăciunilor noastre.

Heidi Kamal și soțul ei Raafat, care este președintele Diviziunii Trans-Europene, locuiesc în Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *