Raportul zilei de 4 iulie

IMG_9020-1024x683Motive de laudă pentru 4 iulie

 1. Un Sabat minunat aici în San Antonio. Chiar dacă este cald, până acum nu a fost zăpușeală de nesuportat. Este un răspuns uriaș la rugăciunile înălțate.
 2. Mii de delegați ni s-au alăturat pentru serviciile divine din Sabat.
 3. În timpul Școlii de Sabat am aflat că biserica lansează transmisia de emisiuni pentru surzi pe postul de televiziune Hope Channel începând din toamnă. Multe alte inițiative pentru persoanele cu limitări fizice. Ce binecuvântare!
 4. Conducătorii recent aleși (Wilson, Ng și Prestol, împreună cu soțiile) au fost pe scenă pentru serviciul divin de dimineață. Rugăciunea de binecuvântare rostită pentru cei trei a fost însoțită de amin-uri rostite cu glas tare atunci când s-a cerut ca aceasta să fie ultima sesiune a Conferinței Generale înainte de venirea lui Isus.
 5. Biserica a anunțat noul plan strategic pentru 2015-2020, intitulat ”În toată lumea”. Crește accentul pus pe misiune. Lăudat să fie Dumnezeu!
 6. Alamodomul a fost plin cu participanți din 168 de țări. Puteai simți Duhul Domnului acolo! Dumnezeu este la lucru.
 7. Un serviciu de închinare deosebit, cu un mesaj puternic transmis de G.T. Ng.
 8. Nenumărate binecuvântări în camera de rugăciune! Dumnezeu continuă să reverse binecuvântări.

Cereri de rugăciune pentru 5 iulie

 1. Rugați-vă pentru împlinirea voii lui Dumnezeu în comitetul de numiri, pe măsură ce noi poziții vor fi nominalizate.
 2. Rugați-vă pentru devoționalul de dimineață, ”Evenimentul minunat: modul în care El revine” ce va fi prezentat de Neale Schofield, director la rețeaua de televiziune adventistă din Australia.
 3. Rugați-vă pentru ca Dumnezeu să fie slăvit în fiecare detaliu al sesiunii de lucru ce își va relua activitatea astăzi. Discuțiile vor include schimbări editoriale la Manualul Bisericii și multe alte aspecte.
 4. Rugați-vă pentru raportul de seară ce va fi prezentat de Diviziunea Africii Centrale și de Est și de Diviziunea Euro-Asia.
 5. Rugați-vă ca Dumnezeu să continue să umple domul cu prezența Sa și să dea înțelepciune tuturor conducătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *