Ziua 5 – Duminică, 29 Martie

picture translated

MOTIVE DE RUGĂCIUNE:

  1. Rugați-vă pentru căderea Ploii Târzii asupra viitoarei sesiuni a Conferinței Generale, care să conducă la ultima mare strigare și să ne dea puterea de a termina lucrarea ca să putem merge acasă în ceruri.
  2. Rugați-vă ca Dumnezeu să aducă la această sesiune oamenii pe care El îi vrea acolo și ca participanții (atât lideri cât și laici) să fie cu adevărat convertiți, reconvertiți sau provocați să meargă mai profund în umblarea lor cu Hristos în timpul sesiunii.
  3. Rugați-vă ca fiecare  să fie predat voii lui Dumnezeu, rugându-se cu seriozitate ca să se împlinească voia Sa.
  4. Rugați-vă ca să nu fie nici un fel de campanie politică și ca Dumnezeu să facă neproductivă orice încercare a cuiva de a controla după metode omenești.
  5. Rugați-vă ca Dumnezeu să conducă toate comitetele de propuneri, de numiri, etc.
  6. Rugați-vă ca mâncarea să fie sănătoasă și să aibă gust bun și ca liderii să aibă sănătate și energie în timpul întâlnirilor care vor avea loc.
  7. Rugați-vă pentru cei care lucrează acum în spatele scenei, la planificare și logistică pentru sesiunea Conferinței Generale din San Antonio.
  8. Rugați-vă pentru revărsarea Duhului Sfânt asupra conducătorilor Diviziunii Nord Americane (DNA): Daniel Jackson, Alexander Bryant, Thomas Evans și a echipei lor.
  9. Rugați-vă pentru inițiativele Misiunii în Orașe care au loc în această diviziune.
  10. Rugați-vă ca atât conducătorii cât și membrii bisericii noastre să petreacă mai mult timp în rugăciune, permițând astfel lui Dumnezeu să ne conducă ca și biserică după voia Lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *