Ce înseamnă redeșteptare și reformă?

Biserica Noului Testament a avut un impact puternic asupra lumii cu vestea cea bună a Evangheliei într-o singură generație. Plini de Duhul Sfânt acești credincioși ai Noului Testament au împărtășit solia adevărului prezent, a unui Domn răstignit și înviat, cu sute de mii de oameni. În ciuda obstacolelor copleșitoare, acești credincioși care se rugau au proclamat Evanghelia până la marginile pământului. Se va întâmpla din nou și în unele locuri se întâmplă chiar acum. Puteți să fiți o parte din ceva măreț pentru Dumnezeu. Redeșteptarea înseamnă o nouă experiență cu Isus. Înseamnă ceea ce poate face El în propriile noastre vieți, în căsniciile noastre și cu copiii noștri. Redeșteptarea ne conduce de la rugăciunea făcută din inimă la misiunea înflăcărată. Pe această pagină veți descoperi predici, devoționale, resurse spirituale, ghiduri pentru rugăciuni de mijlocire și o mare varietate de idei și materiale care să vă conducă atât pe dumneavoastră, cât și biserica locală din care faceți parte, la o redeșteptare spirituală. Vă veți uni cu milioane de membri din lumea întreagă, care tânjesc după revărsarea Duhului Sfânt și terminarea lucrării lui Dumnezeu pe pământ.

Profețiile din Apocalipsa privind timpul sfârșitului prezic  că Duhul Sfânt va fi revărsat în puterea ploii târzii și ziua Cincizecimii  se va întâmpla din nou. Pământul va fi iluminat de slava lui Dumnezeu. Caracterul urgent al timpurilor noastre cere să căutăm pe Dumnezeu pentru puterea Duhului Sfânt în vederea terminării lucrării Sale pe pământ în această generație, și tocmai  acesta este scopul acestui site.

Fie ca citind aceste pagini să fiți umpluți cu Duhul Sfânt și să aveți o dorință și mai puternică de a primi puterea Duhului Sfânt pentru a da mărturie pentru El  în acestă generație finală.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *