Cel mai bun tip de graffiti

„Ioan 3:16” este prezentat în afișul scris de mână, și ne imaginăm un fanatic șiret care a cumpărat un loc în zona din spate a stadionului pentru a-și transmite mesajul către milioane de persoane la televizor. „Ioan 3:16” – declară plăcuța de înmatriculare stropită, în timp ce ne deplasăm în trafic și ne întrebăm de ce un șofer ar cere acele litere și numere pentru mașina sa. „Ioan 3:16”, afirmă subestimata carte de vizită, în timp ce chibzuim asupra notelor și hârtiilor pentru ziua de azi.

Aceste caractere – patru litere și două cifre – explică codul harului. Ele reprezintă adevăruri atât de mărețe și uluitoare, încât avem nevoie să ni se reamintească zilnic: ”Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (Ioan 3:16). Dumnezeu ne iubește mai mult decât ne putem imagina. Dumnezeu ne-a dat pe Isus fără ezitare. Dumnezeu ne primește iar și iar.

Harul este cel mai îndrăzneț, cel mai cutezător lucru pe care l-a auzit vreodată această lume stricată – așa de surprinzător încât suntem uimiți de faptul că ar putea fi adevărat. Nu la soarta asta ne așteptam. Nu este verdictul pe care l-am meritat. Dar este darul pe care ni-l oferă încă inima iubirii profunde a lui Dumnezeu – în orice zi, în orice loc. Deci, pictați-l undeva pe pereții vieții. Și rămâneți în har. -Bill Knott

Bill Knott – este redactor al revistei  Adventist Review. Articolul a fost publicat în numărul din 30 octombrie 2020

Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *