Ziua 2 – Domnul Isus ne dă pace

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. Ioan 14:27

„Vrăjmașul nu poate niciodată să-L smulgă din mâna lui Hristos pe acela care se încrede în mod absolut în făgăduințele Sale.” Manuscris 92, 5 septembrie 1901, par. 6

Întrebări la care să medităm

Ce este pacea pe care o oferă Isus?

Cum putem astăzi să ne punem încrederea în făgăduințele lui Dumnezeu?

Ziua 2 – Motive de rugăciune – Sabat,  28 martie, 2020
 1. Rugați-vă ca frica să fie înlocuită cu pace și ca noi, ca popor, să rămânem puternici în mijlocul haosului, având încredere că Dumnezeu deține controlul.
 2. Rugați-vă pentru cei care se luptă cu Coronavirusul sau care și-au pierdut pe cei dragi în această pandemie. Rugați-vă pentru speranță și mângâiere în mijlocul durerii.
 3. Rugați-vă pentru membrii bisericii din Kenya și din alte țări africane, care au probleme pentru că piețele lor în aer liber se închid.
 4. Rugați-vă pentru evangheliștii cu literatură, predicatori, profesori, lucrători biblici și alții care s-ar putea să nu poată continua aceeași slujire personală ca înainte. Rugați-vă pentru înțelepciunea divină și idei pentru noi moduri de a sluji.
 5. Rugați-vă pentru bisericile care au fost închise din cauza virusului. Rugați-vă ca adunările să găsească modalități de a rămâne „împreună” prin transmisia în direct prin internet și aducă mărturie moduri adecvate situației de „distanțare socială”.

Dacă aveți  motive de rugăciune le puteți menționa în comentarii și ne vom ruga împreună pentru voi!

Traducere: Adina Păltineanu

2 comentarii

 1. Ecaterina Zlatov

  Vreau sa ma abonez la materialul pentru cele 100 de zile de rugaciune, este cel mai frumos project facut pentru zilele pe care le traim. Sa ajute Domnul ca aceste zile de rugaciune sa consolideze relatia noastra cu Dumnezeu, sa ne trezeasca spiritual si sa binecuvanteze intreaga biserica in pregatirea pentru venirea Lui Hristos. Fie ca raspunsurile din partea Tatalui ceresc la aceste rugaciuni sa vindece spiritual si fizic biserica si intreaga lume de aceasta pandemie.

  1. apsurvivor

   Va puteti abona folosind butonul de abonare si trecând adresa dv. de email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *