Și Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuințele voastre

Echipa administrativă a postului de televiziune Hope Channel  se confrunta cu o provocare majoră. Tocmai ni se comunicase majorarea valorii contractului de prestări servicii pentru sistemul nostru de control master. Valoarea contractului urma să fie 180 000 $ pentru 2017, 200 000 $ pentru 2018 și 220 000$ pentru 2019. Părea un obstacol de netrecut.

Ca Neemia, atunci când a primit știri tulburătoare din țara sa (Neemia 1:4), ne-am dedicat rugăciunii stăruitoare: ”Nu știm ce să facem Doamne dar ochii Tăi  sunt peste noi, Doamne,” ne-am rugat.

O lecție importantă pe care o învăț despre rugăciune este aceasta: Când ne rugăm în numele Domnului Isus, stând sub autoritatea Sa și supunându-ne voinței Sale, se întâmplă minuni.  Dar aceste răspunsuri miraculoase la rugăciune nu se întâmplă totdeauna așa cum ne-am aștepta.

Astăzi, inima mea este plină de laudă și mulțumire la adresa lui Dumnezeu, nu doar pentru că cineva ne-a trimis un cec de 500 000$ ca să plătim contractul pentru următorii trei ani, ci și pentru că Dumnezeu a făcut ceva și mai remarcabil.

Grație muncii sârguincioase a responsabilului departamentului comunicații, din cadrul Conferinței Generale, Nancy Lamoreaux, și a responsabilului privind siguranța comunicațiilor, Mabio Coelho, împreună cu sprijinul puternic dat de administrația Conferinței Generale și, în colaborare colegii noștri de la World Radio UK, negociem acum un contract global pentru întreaga biserică adventistă de ziua a șaptea, contract care va duce la economii de sute de mii de dolari în fiecare an!

Nu doar că vom economisi bani, dar acest nou acord va adăuga mai multe îmbunătățiri tehnologice cum  ar fi capabilități multi-lingvistice, subtitrări și creșterea gradului de securitate a informațiilor.

Nu va fi binecuvântat doar postul de televiziune Hope Channel cu filialele sale globale, ci va fi binecuvântată și întreaga familie a bisericii!

Apostolul Pavel avea dreptate. Când sacrificăm pentru cauza lui Hristos, când pășim prin credință să facem toate lucrurile prin Hristos care ne întărește, Dumnezeul nostru se va îngriji de toate trebuințele noastre după bogăția Sa, în Isus Hristos.

Derek Morris, președintele Hope Channel

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *