Delegatii au respins posibilitatea Diviziunilor de a stabili, in mod individual, prevederi pentru hirotonirea femeilor ca slujitori ai evangheliei

Raspunsul delegatilor Sesiunii Conferintei GeneraleDupă o lungă perioadă de studiu, rugăciune și discuții intense, după o transparență totală asupra subiectului, manifestată inclusiv prin publicarea tuturor studiilor, comentariilor și discuțiilor pe acest subiect, delegații, reuniţi în cadrul Sesiunii Conferinţei Generale, au RESPINS posibilitatea ca acolo unde se consideră adecvat din punct de vedere cultural pentru teritoriile lor, comitetele executive ale diviziunilor să stabilească prevederi pentru hirotonirea femeilor ca slujitori ai evangheliei.

Total voturi: 2363

DA: 977 voturi / NU: 1381 voturi / Abțineri: 5 voturi

 

 

Dumnezeu să ofere tuturor pacea și să refacă unitatea credincioșilor adventiști

în vederea transmiterii cu succes a soliei Sale!

În acest context, un mesaj al fratelui Munteanu, publicat în Curierul Adventist, este binevenit:

Înainte, și după Sesiunea Conferinței Generale, biserica noastră are același lucru extrem de important de trăit și de predicat: Apocalipsa 14:6-12. Mi-e teamă că, mobilizați în spatele unor puncte de vedere sau subordonați exponenților acestora, ne „încălzim” pentru subiecte care nu sunt prioritare și nici decisive pentru mântuire. Dezavuez fronda pentru subiecte care nu sunt în primul rând adevăr prezent. „Veghetorii să-și înalțe acum glasul și să vestească solia care este adevărul prezent pentru acest timp. Să arătăm poporului unde ne aflăm în istoria profetică.” (Ellen G. White, Evenimentele ultimelor zile)

Articol preluat de pe adventist.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *