Raportul zilei de 6 iulie

unnamed-e1436237762492Motive de laudă pentru 6 iulie

 1. Devoționalul de dimineață, ”Trăind cu credincioșie în timpul sfârșitului: pregătirea pentru revenirea Sa” prezentat de Shian O’Connor, președintele Insulelor Cayman din Diviziunea Inter-Americană, ne-a  amintit cu multă putere importanța priorităților din viața noastră.
 2. Potrivit lui O’Connor, întrebarea importantă la care ar trebui să ne gândim toți la această sesiune este: ”Ce-mi mai lipsește?” (cu alte cuvinte, să ne examinăm starea inimii pentru  a vedea dacă există ceva care se interpune între noi și Dumnezeu, acum când ne pregătim pentru venirea Sa în curând!)
 3. Ziua a început cu un spirit plăcut de rugăciune.
 4. Au fost anunțați toți cei ce vor lucra la Conferința Generală: vicepreședinții Conferinței Generale, președinții Diviziunilor, precum și mulți dintre liderii departamentelor.
 5. Vor servi ca vicepreședinți ai bisericii mondiale: Ella Simmons, Artur Stele, Geoffrey Mbwana, Guillermo Biaggi, Abner De Los Santos, and Tom Lemon. (Sunt în poza de mai sus împreună cu soțiile/soții. Fotografia aparține lui James Bokovoy/ Departamentul de comunicații al Diviziunii Nord-Americane).
 6. Un mesaj de pe tweeter spune: ”Un spirit mult mai bun astăzi printre delegați. Există progres…” ( Deci lăudăm pe Dumnezeu pentru acest fapt!)
 7. Camera de rugăciune a Conferinței Generale a continuat să fie ticsită în cursul dimineții de nu aveai unde arunca un ac. Mai că nu este loc pentru toți. Lăudăm pe Dumnezeu pentru multele binecuvântări și răspunsuri la rugăciune în camera de rugăciune.

Cereri de rugăciune pentru 7 iulie

 1. Rugați-vă pentru împlinirea voii lui Dumnezeu în comitetul de numiri, pe măsură ce pozițiile rămase vor fi nominalizate.
 2. Continuați să vă rugați pentru un spirit prietenos și multă înțelepciune din partea delegaților în rezolvarea problemelor sensibile.
 3. Rugați-vă pentru prezentatoarea devoționalului de dimineață, Mathilde Frey, fostă profesoară de exegeză a Vechiului Testament și limbi biblice la seminarul  Institutului Internațional de  Studii Avansate din Filipine. Tema devoționalului este: ”Niciodată singur: Mângâietorul promis înainte de revenirea Sa.”
 4. Rugați-vă pentru rapoartele care vor fi prezentate de Diviziunea Asiei și Pacificului de Nord și de Diviziunea Sud Americană.
 5. Cum ne apropiem de discuțiile privind hirotonirea, pastorul Derek Morris a comentat pe tweeter: ”În loc să ne rugăm să avem rezultatul dorit la #GCSA2015, haideți să ne rugăm să se facă voia lui Dumnezeu precum în cer așa și pe pământ.” (Da, cu siguranță”)
 6. Rugați-vă ca Duhul Sfânt să continue să fie revărsat în camera de rugăciune și asupra conducătorilor noștri.
 7. Rugați-vă ca viețile noastre să fie o mărturie pentru toți cei care lucrează aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *