Motive de rugăciune 27 august

Am șezut jos, am plâns și m-am jelit multe zile. Am postit și m-am rugat înaintea Dumnezeului cerurilor. Neemia 1:4

Ca urmare a postului și rugăciunii a început restaurarea. Mâna lui Dumnezeu este cu noi in aceste vremuri în care pare că totul se prăbușește încet. Oare va face Dumnezeu o minune pentru noi? Pare că trebuie să treacă mai întâi urgia ca să apară mijlocitori asemenea lui Neemia. Totul depinde de pocăința și credința noastră. El poate mântui pe copiii noștri și țara. El poate da gândul cel bun medicilor din laboratoarele și secțiilor spitalelor. El poate vindeca bolnavii din carantină, din secțiile ATI. El poate atenua declinul economic. El este Medicul cel bun, Împăratul Împăraților și Domnul Domnilor, iar mâna Lui bună este cu noi! Să îndrăznim, să ne rugăm și să postim!

Înaintea tronului de har să ne rugăm pentru:

  1. Ca să reușim să ne încredem in Domnul în mod practic și să depășim orice sentimente de teamă și îngrijorare.
  2. autoritățile locale, naționale și mondiale, pentru a gestiona cu înțelepciune situațiile de criză economice, sanitare, conflictuale precum cele din Afganistan, Myanmar, India, Haiti, Orientul Mijlociu.
  3. grupul United Prayer Romania, ca viziunea rugăciunii unite să aprindă inimile copiilor lui Dumnezeu și să stea la spărtură în aceste timpuri de mari încercări.
  4. cei bolnavi, amintesc pe Grigore Tudoran diagnosticat cu cancer, pentru sora Carlita cu insuficiență respiratorie, Alma, micuța Eugenie, Jessica, Miry, Lucian, Dana S, Livia, familia Andrei, Oana Gabriela, Mitrut, Vasile, Ioana ,Vivi, doctora Luminița care are cancer, Dana din Italia, Dana-viitoare mămică ca să păstreze sarcina, Mihaela și cei doi copii, Matei, Mia S in spital suferă de Covid, , Alina- mama a doi copii diagnosticată cu cancer, pentru cei intubați la ATI.

Și cine știe dacă nu pentru un timp ca acesta Domnul ne cheamă la rugăciune și post!

O zi de pregătire binecuvântată trăită sub călăuzirea Duhului Sfânt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *